Mai tgok cni..~

22 March 2011

Macam bagus~~~

Assalammualaikum...

Hai sume...lately ni kuks kurg chat bru bek demam,batuk2 selsema sik kene ujan jew...byk mikir pon de gak kot..

Perasaan kuks skrg ni sedih,xde mood coz rindukn 'someone' yg kuks syg wlpon dia mmg degil kdg2 xnak dgr nasehat kuks..bila kuks makan kuks tingat kt dia...dia mkn ape ea kt sane??kuks mkn sedap2 kt cni tp dia tah ape la yg di mkn....hmm...sedih sgt kuks x mampu nk tlg dia.. =(

Bila dgr ape yg menimpa dia tu time2 tu jgk kuks rse nk balik kg...tp kuks xbleh..lau kuks balik pon kuks x mampu nk tlg..


Pada yang maha ESA...kuks doakan moga dia diberi peluang ke-2 n moga dia sntiasa chat kt sane...aminn..moga dimakbulkan...



*******************


Oke!!!! berbalik pd tajuk entry arini...MACAM BAGUS ini tidak ditujukan pada sesiape...jgn ade yg terasa or salah faham udah la ea...ayat itu adalah ditujukan pd diri kuks sndiri...hehehe...

Pejam celik pejam celik dh tggal 2 bulan lebih utk wat preparation for my engagement day...wedding plak insyaALLAH pd raya puasa thun ni...urm..seb baek la mjlis p'tunangan ni wat simple2 je juz jempot sedara mara t'dekat...brg2 hantaran pon yg simple2 je buatan tgn sndirik...

Al-kisah wat sndirik tula yg b'kait rapat ngn tajuk entry arini..cenderahati (dh de dh lam pale otak nk watpe),bunga telur...lau bleh sume bnde la nk dibuat sndirik MACAM BAGUS je ko kan...mampu ke cik ugy woiii..kui3...mcm rajin sgt jek...m'bongkang rajin r...hehe

Xpela...pape pon wait n see jela apekah bnde2 yg mampu di buat sndirik oleh kuks ea...ntah2 xde lgsung...hehe...Moga sume urusan b'jalan lancar...amin...


****Kuks harap 'someone' tu ade mse kuks nek pelamin nnti..n supaya pelamin tu x landa banjir tggelam dek air mata kuks...moga esok,esok dan seterusnye mnjadi yg lebih baek utk dia...





No comments:

Post a Comment