Mai tgok cni..~

15 May 2011

Akhirnya...~~

Assalammualaikum...

Hai ebelibodi (tiru heliza jap)...huhu..semalam 14 May 2011 kuks p Teluk Intan,Perak..wedding ofismate lame..bertolak dr umah dlm kol 7.50am p umah kakak ofis..p wedding tu skali ngn dia..mule2 mcm xnk p je coz kuks x bape sehat..then after dipujuk2 kuks p jgkla..seb baek adik akak tu yg drive bkn kuks coz batuk kuks maken mnjadi2 plk sejak akhir2 ni...sore pn dh jd mcm ella..urm..pastu smpai umah kakak ofis tu katenye kne singgah umah ex-bos plak...mcm2 hal org tua tu..org dh lmbt lg la nk dilambat2kn lg...apelaaa...pk diri sndiri jek..kuks mmg x bpe b'kenan ngn 'org tua' tu oke..dh la gataii mulut celupor lak tu..eee...seb baek org tua lau x mmg aku mnjawab dh smlm..huh..wat org ilg mood pagi2 jek..seb baek sabo..

Ape2 pon Tahniah wat Marina & Najib..Selamat Pengantin Baru ea..tema dieorg hijau + putih smlm..cantek..tp perak tu punyela panas adeh....xde hangen lgsung...saket pale dibuatnye...huhu..

Dalam kol 2pm kiteorg gerak balik bangi smule...tp kami sempatla menyinggah ke jln TAR n jakel skjap...ALHAMDULILLAH...akhirnye jumpe jgk kaen yg kuks b'kenan & offcourse la colour pink n harga pn bleh la...huhu...malas nk crik2 dh sbnrnye sbb mse pn x byk dh de lg 2 minggu lebih je..actually kaen ni utk dibuat hantaran mse tunang nnti..mase kuks p jakel wif en.kekasih aritu colour pink yg ade x byk pilihan n wrne dia pudar sgt nmpk mcm buruk je..tp yg smlm kuks betol2 puas hati n  b'kenan..en.kekasih ckp beli jela lau dh suke..tp kuks tnye dia dl coz dia yg bg wit kn..hehe..

Oke...ni la kaennye..chiffon beaded..pic nye x bape clear...saje je wat cmni sbnarnye...huhu...harganye dlm RM200++...jakel kL de wat sales skrg sempena ulangtahun jakel KL yg ke4 tahun ni..sales b'mula dr 05 Mei-17Mei 2011..so sape2 yg nk shopen bju rye ley gk lau nk p skrg..de cabutan b'tuah lg..punyela ramai org smlm sesak nafas dibuatnye... 

K la...ni je entry utk hari ni kot...pewot dh lape la...sape la yg memasak kt area umah kuks ni bau kn maen menusuk kalbu lagi....huhu..kuks pon nk g masak gak la...hehe...

salam...

No comments:

Post a Comment