Mai tgok cni..~

23 February 2011

Riso..riso..riso..~

Assalammualaikum...

Kalau cinta jgn kaco...kalau syg xperlu mara...tibe2 je nyanyi lagu ni...huhu...xdela,actually aku tgah boring xtau nk watpe...urm...so,layan blog jap...



Nanti aku nk p carik 2 bnde alah ni...nk tau sebab ape sbb aku rse kulit tumit kaki aku mcm dh keras ckit drpd biase...mslah beso ni sbb bile jd mcmni tgn aku akn gatal nk dok kt kaki je sbb nk mngutil kulit yg dh m'ggelupas tu...myb bnde ni jd sejak aku pindah ofis baru ni..no carpet mcm ofis lame juz mozek sajes...riso,riso n riso takot kaki aku jd keras mcm mozek je...ihihihi...




Lagi satu nk carik slipper bullu2 mcm ni...utk keselesaan kakiku kt ofis...xdela sejuk sgt lau pkai slipper cmni...n myb my tumits akn jd lembut ckit...huhu

Lagi satu...bile la cadar & blanket baru aku nk smpai ek ( pdhal baru je order ) hehe...bkn ape kecian kt tilam buyuk aku dh bpe ari x pakai baju...disebabkn xcited nk pkai cadar baru so aku biarkn je dia 'bugel'...opsssss! huhu...tp kn cam bes gak tido tnpe cadar ni sejukkk...



**************************



Urm...Best x lau g keje x buat keje tp dpt duit gaji tiap2 bulan??? Best x lau dtg keje lmbt tiap2 hari sbb p bfast dl mcm ofis tu 'aku yang punya'???...Best x lau bos bg kite keje suh kite wat tp yg kite lak ley arahkn org laen wat keje tu???...sedangkn keje tu sememangnya keje kite...urm...Best x lau bos x masuk kite x wat keje tp asik maen game je???

Hurm...ape dh jadi...kate tgah bekerja...so wat la keje...apesal jd cmni...ish3...actually de sorg staff  IT kt ofis aku cmni...bley dikatakan mmg GAME tu la keje dia...pelik2..dia ni ley rileks mcm ni sedangkan budak IT lg sorg tu wat keje b'tungkus lumus...settle projek kt MARDI yg x settle lg...tp yg mamat sorg ni ley wat xtau je...bile keje dia ley plak dia suh bdak sorg lg tu wat..x faham2...lantak deme le..jnji x ganggu keje aku dah...'If u do not disturb me..i do not disturb u too'...huhu...ABAIKAN!




**Miss my 'LOVE' so much....muchhh...muchhhh....heeee~


Sekian,wassalam....








No comments:

Post a Comment